HANDELSBETINGELSER

Produktinformation

På C30Tabs.com oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til C30Tabs.com via info@C30Tabs.com

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt C30Tabs.com accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.  

Bestilling

Købers bestilling af varer fra C30Tabs.com udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til C30Tabs.com om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og C30Tabs.com er først indgået, når C30Tabs.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Levering

Levering sker til den af køber afgivne adresse medmindre andet er aftalt. Fragt- og forsendelses omkostninger fremgår af indkøbskurven. Typisk anvendes Posten til levering hvor leveringtiden pr. 1/7 er 3-5 dage fra ordre.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra C30Tabs.com.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. Så hvis der er sket noget med varene under forsendelsen kan du reklamere for dette.

Reklamation

Varerne er dækket af 2 års reklamationsret fra fakturadatoen. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader opstået ved brug.

Klager vedrørende defekte, mangelfulde eller forkerte leveringer skal meddelels skriftligt inden for rimelig tid efter modtagelsen. Varereturnering i forbindelse med reklamation anvend samme procedure som beskrevet under fortrydelsesretten.

Klager kan sendes til:

E-mail: info@c30tabs.com

Post:

Accurals Aps 
Teglgårdsvej 22
8700 Horsens
Danmark

Ansvarsfraskrivelse og garanti

C30Tabs.com har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmemsider er uden for C30Tabs.com's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til C30Tabs egen beskrivelse på hjemmesiden.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for C30Tabs.com's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret

Meddeler køber C30Tabs.com, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler C30Tabs.com det modtagne beløb. Fortrydelses retten gælder ikke efter forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 5, hvis forbrugeren har brudt forseglingen af emballagen.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge postpakker - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt det samlede beløb for varens pris incl. evt forsendelses omkostninger. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Accurals Aps betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.C30TABS.com samt underdomæner drives af firmaet:

Accurals Aps  CVR nr: 34079811
TELEFON 75644050, 
Teglgårdsvej 22
8700 Horsens
Danmark

Forbehold for ændringer:

Accurals Aps forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk

bubblemedia