C30 VASKETABS

 Sved og bakterier får dit tøj til at lugte, selv når du har vasket det. Det skyldes bakterier som forbliver i tøjet efter vask. Bakterier kan ikke fjernes ved almindelig vask under 60 °C. Løsningen hedder C30 vasketabs 

Prøv for kun 25 DKK

 

Sådan Gør du

Sved er ikke bare vådt og ubehageligt – det kan også lugte rigtig grimt. Din sved lugter ikke i sig selv. Det er bakterierne som lever på din hud, der sammen med din sved, skaber den ildelugtende og ubehagelige lugt. Almindelig vaskepulver fjerner ikke bakterier og lugt. C30 vasketabs fjerner derimod grobunden for bakterier fra dit tøj ved 30⁰C vask.

Håndvask

Opløs en tablet i ca. 30 grader varmt vand i en håndvask eller en spand. Læg herefter dit tøj eller dine sko i blød i 30 minutter.

 

Vaskemaskine

Tabletten lægges i vaskemaskines sæbeskuffe, så tabletten kommer med ind i maskinen og bliver opløst i vaskevandet. Som minimum bør du vælge et program som giver 30 min. i vaskevandet.

TRÆNINGSTØJ

Svedlugt i dit træningstøj kan være en ubehagelig størrelse. Uanset om du dyrker fitness, løber marathon eller er til cykelløb er en del af glæden ved at dyrke sport, at få pulsen op og sveden frem på panden. For at fjerne lugten i dit tøj, skal bakteriene væk – Det er præcis denne  effekt du opnår med C30 Tabs.

ARBEJDSTØJ

Moderne arbejdstøj er også lavet i kunststof. Med fysisk arbejde kommer man nemt til at svede og derfor lugte! En tur i vaskemaskinen med C30 og du bliver frisk igen. (tager også lugt af slam)

LINGERI OG UNDERTØJ

Elegant undertøj er oftest lavet i tekstiler som ikke kan vaskes ved høje temperaturer. Mange kan kun tåle håndvask. Og bakterier bliver derfor siddende i tøjet og skaber svedlugten når man har haft det på et lille stykke tid. Brug C30 Tabs til vask af Lingeri og undertøj i vaskemaskine eller i hånden, så bliver det friskt som nyt.

Stop svedlugten ved 30 grader

C30 medlemskab

Bliv medlem og start med en prøvepakke
til kun 25 kr. Inkl.fragt. Du vælger en pakke som passer til dit behov, og hver 3 måned modtager du nye forsyninger af C30tabs 

 

Prøv i to uger.

Prøv C30tabs i 2 uger og se om det er noget for dig.

 

 

Modtag automatisk 
Hver 3. måned sender vi en ny sending C30tabs som er tilpasset dit behov

 

 

Ingen binding 
Du kan til hver en tid ændre eller annullere dit medlemsskab..  

 

 

Lille pakke

48 tabs hver 3 måned. Til singlen eller den lille familie der kun en gang i mellem mellem har tøj der kommer til lugte.  

190 DKK

Prøv to uger for 25 DKK

 

Mellem-pakken

72 tabs hver 3 måned. Til den gennemsnitlige familie der en gang i mellem har lidt tøj der kommer til at lugte, eller til den meget aktive eller svedige single  

245 DKK

Prøv to uger for 25 DKK

 

Stor pakke

108 tabs hver 3 måned. Til den store aktive familie med massere af svedigt tøj der nemt kommer til at lugte.  

340 DKK

Prøv to uger for 25 DKK