Vi skal blande os i toppen af dansk cykling

  • Vi skal blande os i toppen af dansk cykling

25. april 2016

Succesfuld sæsonstart for Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling.

C30 Sport Hygiene Tabs har valgt at støtte et nyt spændende UCI kontinental hold, Team SOIGNEUR – Copenhagen Pro Cycling.  Selvom holdet først blev præsenteret d. 19 April på retaurant ADDRESS, har holdet været stærk placeret, med podieplaceringer hver weekend her i foråret. 

”Vi har et ønske om at deltage i de spændende internationale løb – det giver jo en masse erfaring og udvikling for rytterne” udtaler Christian Brandt. 

Hvad er målet for denne sæson ? 

”Vi tror på, at vore ryttere kan blande sig i toppen herhjemme – det har vi allerede bevist her i foråret. For at få de gode invitationer til de udenlandske løb, skal vi markere os i de større løb herhjemme.”

Er der nogle specielle løb du har i tankerne ?

”Team SOIGNEUR – Copenhagen Pro Cyclings ambition for ”En forårsdag på heden” (GP – Herning)  var vi skulle være bland top-5 .  GP Herning er det løb, vor alle danske UCI kontinental hold stiller med fuldt hold sammen med de fleste a-ryttere – så vi er meget tilfredse med den 3.plads Rasmus Bøgh Wallin leverede.  Vores ambitioner er helt klart at kvalificere os til PostNord Danmark Rundt med dette hold”

Hvordan ser muligheder ud for at kvalificere sig ?

”Jeg syntes de er ganske gode. Der skal sikkert 3 eller 4 Danske UCI hold med.  Lige nu ser det ud som Team TREFOR og Riwal er lige en tand bedre end resten, men så kommer Team Soignuer – Copenhagen Pro Cycling  ligederefter,  så muligheden er bestemt tilstede. I GP Herning var vi stort set med i alle de udbrud, som fandt sted under løbet. Alle ydede et stort arbejde ved at være med hver gang der var udbrud, og  vi fik kørt vores hurtigeste mand frem til finalen til en flot 3. plads. Det er flot og rutineret kørt af et helt nyt hold”

Hvornår bliver kvalifikationen afgjort ?

”Der er stadig en del løb tilbage, blandt andet de danske UCI løb, næste afdeling af Postcuppen på Bornholn og DM, hvor der kan samles point.  Vi skal derfor levere det bedste under alle kvalifikations løbene for at være sikker på udtagelsen”

Afslutningsvis kan du kommentere på jeres brug af C30 Sport Hygiene Tabs ?

”Vi er glade for produktet og Jeg syntes det er rigtig interessant at produktet fjerner baktierne i cykeltøjet. Det tager selvfølgelig lugten af sved i tøjet, men jeg kan godt forestille mig det også kan hjælpe rytterne undervejs på de længer etaper – de er jo så fysisk pressede, at det er vigtigt at fjerne risiko for infektioner mv. fra tøjet."  

SHOP C30TABS

Gå til bloggen Gå til shoppen


Kommentarer:

bubblemedia