Sådan blev cykling min sport

  • Sådan blev cykling  min sport

31. maj 2016

C30 Sport Hygiene Tabs taler med Bekim Christensen, tidl. Tour de France vinder for CSC, om cykelsport og motivation ?

Som barn var jeg rigtig dårlig til boldspil – seriøst var jeg så dårlig, så jeg aldrig fik bolden selvom jeg kunne løbe i helt fri position. Det var ikke nogen stor succesoplevelse for et barn,  selvom jeg kunne løbe fra de fleste.

Da jeg var 8 år introducerede min morbror mig til cykelsporten. Han  var selv motionsrytter og tog mig med ud at køre sammen på min børnecykel – jeg kan huske jeg pressede mig selv så hårdt, at jeg kastede op bagefter. Min mor blev temmelig sur på ham, men rent faktisk skubbede han mig for at hjælpe – det var mig selv der ville hænge på.

Til min 12 år fødselsdag fik jeg min første racer, en rigtig flot racercykel med 10 gear. Men da jeg som 13 årig drengerytter ville køre i Cykleklub, kørte man dengang drengeklassen med et fast gear alt efter alder, yngste/mellem/ældste – så var der  ligesom ikke noget at bruge 10 gear til.

Som drengerytter vandt jeg  Jysk/Fyns mesterskab med gearing som yngste , selvom jeg rigtigt skulle køre med den højere ældste gearing – kandancen var ca. 120 med gns. hastighed på ca. 40 km/t. Den sæson vandt jeg 9 løb og vidste, at cykling var min sport.

Afslutningvis kan du sige noget om C30 Sport Hygiene Tabs ?

Jeg ville ønske jeg havde haft produktet noget før.  Specielt som cykelrytter,  men også  på træningslejre,  kan tøjet være en stinkende affære, hvis man ikke har råd til nyt tøj hele tiden. C30 er meget effektiv til at fjerne lugten i tøjet,  så det bliver helt friskt som nyt.

 

Gå til bloggen Gå til shoppen


Kommentarer:

bubblemedia