Triathlon ctr. Professionel Cykling

  • Triathlon ctr. Professionel Cykling

28. juni 2016

C30 Sport Hygiene Tabs taler med Bekim Christensen om forskellen på cykelsport og karrieren som triatlet ?

Mit første Triathlon stævne var i Silkeborg i 2013.  Det med at løb og cykle kunne jeg.  Det gik faktisk rigtig godt og sporten tiltalte mig, så jeg besluttede mig for at få en Pro-licens i 2014 – med den målsætning  at kunne etablere mig som pro-triatlet. På cykel og i løb har jeg det talent der skal til, for at være med i feltet.  Men min svømning kræver en del af mig, før jeg kan følge de øvrige pro-triatleter.

Til forskel for cykling er Tri, og for den sags skyld også løb, langt mere forudsigeligt. Du ved på forhånd hvem der ligger i top 10. Hovedsageligt fordi det er en konkurrence hvor du optimere dit eget tempo og kører dit eget race alt efter hvordan din dagsformen er. Du ser ingen triatletet som forsøger et udbrud eller på tilsvarende måde skabe race  løbet – det er simpelthen for hårdt at stikke af, da regningen kommer senere i løbet.  En stor del at konkurrencen er at kunne disponere sit løb eget løb rigtigt.

Her er cykling jo helt anderledes med udbrud, taktik og sprinter – så det er meget mere race. Du ved simplethen ikke hvem der kommer i top, selvom du selvfølgelig har favoritter.

Hvad er planen for resten af 2016 ?

I sæson starten 2016, blev jeg ramt af en skade, så det hele er igen sat noget tilbage. Jeg planlægger dog at starte 70,3 i Tyrkiet. Og så skulle 2016 også gerne være det år hvor jeg kan etablere en pro-tilværelse med hjælp af sponsorer, eget virke som trænings coach samt foredrags virksomhed mm.

Kan du afslutningsvis sige et par ord om din brug af C30 Sport Hygiene Tabs ?

Jeg ville ønske jeg havde haft produktet noget før, det er ret effektivt. Specielt min kæreste er begejstret – min egen lugtesans er ikke for god, men hun kan lugte alting. Og det er rart at vide, at når man efter træningen står og snakker med kammeraterne,  så ikke lugter jeg ikke grimt af ged.

Gå til bloggen Gå til shoppen


Kommentarer:

bubblemedia