Fik læst cykelhistorier højt af min far

  • Fik læst cykelhistorier højt af min far

09. maj 2016

Succesfuld sæsonstart for Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling

C30 Sport Hygiene Tabs har valgt at støtte et nyt spændende UCI kontinental hold, Team SOIGNEUR – Copenhagen Pro Cycling.  Selvom holdet først blev præsenteret d. 19 April på retaurant ADDRESS, har holdet været stærk placeret med hele 4 podie placeringer i foråret.

Hvorfor starte et cykelhold ?

”Jeg elsker ganske enkelt cyklesport. Helt fra barnsben har jeg været præget af cykelhistorier. Jeg fik læst historier højt fra de franske cykelmagasiner istedet for Peder Pedal af min far – så jeg kunne alle Tour de France heltene udenad, fra jeg var helt lille” fortæller Christian Brand, Direktør for Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling.

”Først som voksen begyndte jeg selv at Cykle – men evnerne, eller træningen, rakte ikke længere end til B-klassen. Der skal lægges temmelig meget tid i træningen hvis man skal være med i toppen – det er helt vanligt at køre 16-20 timer om ugen – og med små børn og familie er det svært at nå det trænings niveau som rytter. ”

Så du blev istedet nødt til at skabt et UCI kontinental hold ?

”Det så jeg, som en mulighed for stadig at være med i cykelsporten hvor det er sjovt”

Der er kun 6 UCI kontinental hold i Danmark, med 15 ryttere hver. Det er det nærmeste man kan komme på professionel cykling herhjemme. Selvom mange ryttere ikke er heltid men er frikøbt eller fyraftens, fejler ambitionerne ikke noget.

”Vi har et ønske om at deltage i de spændende internationale løb – det giver jo en masse erfaring og udvikling for rytterne” udtaler Christian Brandt.

Kan du kommentere på jeres brug af C30 Sport Hygiene Tabs ?

”Vi er glade for produktet og Jeg syntes det er rigtig interessant at produktet fjerner baktierne i cykeltøjet. Det tager selvfølgelig lugten af sved i tøjet ret effektivt, men jeg kan godt forestille mig det også kan hjælpe rytterne undervejs på de længer etaper – de er jo så fysisk pressede, at det er vigtigt at fjerne risiko for infektioner mv. fra tøjet.”

SHOP C30TABS

Gå til bloggen Gå til shoppen


Kommentarer:

bubblemedia