Ekspert i vask af cykeltøj

  • Ekspert i vask af cykeltøj

05. april 2016

”Jeg er blevet lidt af en ekspert i vask af cykeltøj” siger Kia Siggaard

Kia Siggaard er mor til Christina Siggard, rytter på Team BMS-Birn UCI damehold og Søren Siggaard cykelrytter på Copenhagen Pro Cycling herre kontinental hold. Kia er en af de forældre,  hvis støtte gør det muligt for unge talentfulde ryttere at nå deres drømmes mål. 

Selv med en tilværelse som halv professionel cykelrytter, krævet det et stærkt hjemligt bagland, at indfri de sportslige ambitioner.  Der skal stadig køres til forskellige løb og ikke mindst hjælpes  til med forberedelserne til sæsonen. Med de mange timers træning og de mange kilometer de 2 aktive cykelryttere i huset præstere, bliver det til næsten en daglig vask af cykeltøj samt mange måltider.

"Jeg har prøvet de forskellige special vaskemidler til sportstøj, men de er utrolig dyre og lugten af sved kommeruden undtagelse hurtigt tilbage - så jeg var egentlig gået tilbage til almindelig vaskepulver.  Så da C30 Sport Hygiene Tabs kom med et nyt produkt,  var jeg noget skeptisk.  Men jeg må sige, at produktet virker rigtig godt – cykeltøjet bliver friskt som nyt og det er til at betale –  som cykelmor, sportsdirektør, og nu også som ambassadør for C30 Sport Hygiene Tabs kan jeg trygt anbefale det til andre” siger Kia smilende.

SHOP C30TABS

 

 

Gå til bloggen Gå til shoppen


Kommentarer:

bubblemedia